ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРИВАТНОСТИ

СТУДИО ТРАГ

Последња ревизија: Септембар 2021.

Општа изјава о приватности

Ми у Позоришту Пуж посвећени смо заштити ваших личних података. Ово Обавештење о приватности описује врсте личних података које Позориште Пуж може да прикупља; начин на који може да прикупља, користи или дели ваше личне податке; кораке које предузима како би заштитио ваше личне податке; и изборе који су вам пружени у вези са коришћењем ваших личних података.

Ово Обавештење се односи само на наше интернет странице које су повезане са овим Обавештењем. Наше интернет странице такође могу да садрже линкове ка интернет страницама трећих страна. Ми не подржавамо и не одговарамо за садржај интернет страница или ресурса трећих страна, и наше обавештење о приватности се не односи на било које интернет странице које нису повезане са Позориштем Пуж, чак и ако им приступите путем линка на нашој интернет страници. Пре него што дате било какву информацију, требало би да прегледате правила о приватности било које интернет странице треће стране.

За потребе овог Обавештења о приватности, „Податак о личности“ је свака информација на основу које можете бити појединачно идентификовани како непосредно тако и посредно, укључујући, али не ограничавајући се на ваше име, адресу, мејл адресу, и број телефона.

Малолетници

Ми не прикупљамо намерно било какве личне податке на овој интернет страници од особа млађих од 16 година без претходног, проверљивог пристанка родитеља или старатеља. Родитељ или старатељ може имати право да, на захтев, прегледа информације које су добијене од стране детета и да захтева њихово брисање. Штавише, сви малолетници треба да потраже дозволу родитеља или старатеља пре коришћења или обелодањивања било којих личних података на овој интернет страници или онлајн извору.

Идентитет и контакт подаци руковаоца података

Руковалац података је Позориште Пуж, Радослава Грујића 21, Београд.

Можете да контактирате руковаоца података путем поште на адресу Радослава Грујића 21 11000 Београд, Србија или на мејл адресу pozoristepuz@sbb.rs.

Како и зашто обрађујемо ваше личне податке

На овој интернет страници, можемо захтевати ваше личне податке. Примери личних података које можемо да сакупљамо, а који вас непосредно идентификују укључују ваше име, контакт информације, мејл адресу, и друге информације у комбинацији са овим идентификаторима. Такође, можемо да прикупљамо одређене личне податке које вас непосредно не идентификују по имену, али који би могли бити коришћени да се идентификује да је одређени рачунар или уређај приступио нашој интернет страници.

Ваше личне податке обрађујемо на нашим интернет страницама из више разлога, укључујући:

 • Да одговоримо на ваше захтеве или упите;
 • Да персонализујемо ваше искуство;
 • Да извршимо анализе и одредимо карактеристике интернет странице;
 • Да одржавамо интернет страницу, укључујући безбедносне разлоге;
 • Да поступамо у складу са законским захтевима;
 • Остало.

 

Неколико места на нашој интернет страници захтевају личне податке ако се одлучите да их користите, укључујући анкете и регистрацију. Позориште Пуж и његови пословни партнери (као што су пружаоци услуга или друга трећа лица која пружају одређене услуге Позоришту Пуж) прикупљају ове податке о вама само ако нам их ви добровољно уступите. Имајте на уму да вам одређене могућности ове интернет странице можда неће бити доступне ако изаберете да не пружите одређене личне податке. Сви лични подаци које нам оставите на нашим интернет страницама биће коришћени у складу са овим Обавештењем о приватности.

Више информација о нашим активностима обраде личних података

Колачићи и други „wеб трекери“

Наше интернет странице и онлајн извори такође прикупљају друге основне податке о вама који вас не могу непосредно идентификовати, али који могу одговарати вама или одређеном уређају. Неке од ових информација користимо да бисмо омогућили покретање наших интернет страница, као и да бисмо сазнали више о томе како се користе наше интернет странице и онлајн извори или да у супротном побољшамо и управљамо интернет страницом. Ми такође користимо ове податке да бисмо вам омогућили достављање информације прилагођене вашим интересима и жељама, насталих на основу вашег коришћења интернет странице. На пример, можемо да сакупимо ИП адресу коју вам је доделио Интернет сервис провајдер. Ова адреса се може мењати сваки пут када се повежете на Интернет („динамичка“ ИП адреса) или може остати иста („статичка“ ИП адреса). У већини случајева ове информације се прикупљају аутоматски, ради наших пословних легитимних интереса. У неким јурисдикцијама, тражимо вашу сагласност пре него што прикупимо ову информације, у ком случају ће вам се понудити избор да ли желите да дозволите прикупљање и употребу ове врсте информација.

Ова интернет страна користи колачиће само у следећим случајевима, и они су обавезни:

 • Неопходне колачиће (cookies) за функционисање платформе.
 • Колачићи (cookies) за потребе аналитике (Google Analytics) у смислу општих података корисника без идентификације личних података појединачног корисника, у циљу евалуације квалитета садржаја и унапређења рада платформе.

 

Одређени интернет претраживачи и други програми могу се користити да дају знак о вашим преференцама Позоришту Пуж о томе како, или да ли могу Позориште Пуж или треће стране прикупљати информације о вашим онлајн активностима. Тренутно Позориште Пуж не одговара на такве сигнале/захтеве.

Употреба података за маркетинг

Не продајемо нити преносимо ваше личне податке ниједном неповезаном ентитету за њихову сопствену употребу у непосредном маркетингу, осим ако вам не доставимо јасно обавештење и не добијемо вашу изричиту сагласност.

Дељење информација / Примаоци личних података

Примаоци ваших личних података

Можемо да делимо ваше личне податке са повезаним лицима Позоришта Пуж . Наша повезана лица користиће ваше личне податке у исте сврхе као и ми.

Такође можемо да делимо ваше личне податке са трећим лицима, као што су наши пружаоци услуга, за следеће сврхе:

 • Да спроводимо техничко одржавање наших интернет страница и других wеб платформи;
 • Да олакшамо спајање, консолидацију, пренос контроле или другу корпоративну реорганизацију у којој Позориште Пуж учествује, или у складу са финансијским аранжманом који је предузело Позориште Пуж;
 • Да одговоримо на одговарајуће легитимне захтеве јавних органа, или када то захтевају важећи закони, судске наредбе или владини прописи; и
 • Тамо где је то потребно за пословне ревизије или за истраживање или реаговање на жалбу или безбедносну претњу.

 

Период задржавања / складиштења ваших личних података

Дужина времена у току којег ћемо складиштити ваше личне податке разликује се у зависности од сврхе за коју смо прикупили и због чега обрађујемо ваше податке. У већини случајева, податке ћемо чувати три (3) године након наше последње интеракције са вама. Међутим, можемо да чувамо ваше податке и дужи временски период ако закон од нас захтева да чувамо ваше податке.

Информације о вашим правима у вези са личним подацима

Обавештавамо вас да имате одређена права у вези са употребом и обрадом ваших личних података.

Ваша права

Имате следећа права у вези са вашим личним подацима:

 • Право да затражите приступ личним подацима које Позориште Пуж има о вама;
 • Право да допуните или исправите било које лични податак који је нетачан или непотпун;
 • Право да затражите копију ваших личних података у електронском облику како бисте могли да их прослеђујете трећим лицима, или да затражите да Позориште Пуж директно пренесе ваше личне податке још једној трећој страни;
 • Право на приговор на обраду ваших личних података у маркетиншке и друге сврхе;
 • Право на брисање ваших личних података када више нису потребни у сврхе за које сте их обезбедили, као и право на ограничење обраде ваших личних података до одређене границе где брисање није могуће.

 

Да бисте искористили било које од ових права, молимо контактирајте нас користећи горе наведене информације.

Имајте на уму да је брисање или ограничавање обраде података могуће само ако и у мери у којој је обрада личних података заснована на вашој сагласности или нашим легитимним интересима. Ако се обрада података заснива на пристанку, имајте на уму да имате право да у било којем тренутку повучете свој пристанак, али да повлачење вашег пристанка не утиче на законитост обраде података на основу пристанка пре његовог повлачења. У случају захтева за брисањем, можемо задржати копију ваших личних података у наше сврхе чувања евиденције и избећи уношење ваших личних података у наше системе после вашег захтева.

У случају да верујете или имате утисак да обрада ваших података није у складу са Законом, можете се обратити лицу за заштиту података у Позоришту Пуж путем поште на адресу Радослава Грујића 21, 11000 Београд, Србија или на мејл адресу pozoristepuz@sbb.rs.

Такође, имате право да се обратите надлежном органу за заштиту података о личности (Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, Булевар краља Александра 15, Београд, Србија).

Сигурност података

Позориште Пуж и његови пружаоци услуга и сарадници предузимају разумне кораке да заштите личне податке којима приступамо или добијамо путем ове интернет странице, од губитка, злоупотребе и неовлашћеног приступа, откривања, измена или уништавања. Ипак, Позориште Пуж не гарантује за сигурност ваших личних података и одриче се, у највећој мери дозвољеној законом, пуне одговорности и штете настале губитком, злоупотребом и неовлашћеним приступом, откривањем, изменама или уништењем. Препоручујемо да предузмете све доступне мере предострожности за заштиту личних података које остављате на овој интернет страници.

Ажурирања Обавештења о приватности

Повремено можемо ревидирати ово Обавештење. Било које такве промене овог Обавештења појавиће се на овој страници. Позориште Пуж препоручује да редовно прегледате ово Обавештење о приватности због било каквих промена. Датум последње ревизије овог обавештења налази се на врху овог Обавештења.